algemene voorwaarden

Blad 1

 

Algemene voorwaarden – 01-11-2017

YVONNS BROCANTE TUINHUIS

 

Algemene voorwaarden

TOEPASSELIJKHEID

1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van YVONNS BROCANTE TUINHUIS

op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen YVONNS BROCANTE TUINHUIS en de klant.

2. Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, kunt u online kennis nemen van deze algemene voorwaarden en/of de deze algemene voorwaarden downloaden

3. In het geval van een dienstenovereenkomst zijn deze algemene voorwaarden bijgesloten bij de offerte.

BROCANTE

1. Brocante zijn gebruikte goederen en daar kunnen sporen van gebruik in zitten.

1a.De staat van de meeste artikelen is gebruikt. Deze artikelen zijn in originele vaak doorleefde staat incl. de gebreken, oneffenheden, houtscheuren  chips, haarlijnen ed.

2. YVONNS BROCANTE TUINHUIS  neem alle mogelijke moeite,  om het artikel waarheidsgetrouw te omschrijven… en zo nodig op aanvraag extra foto's te zenden,  tevens bieden wij u de mogelijkheid aan om het artikel te komen bekijken.

Meer informatie  kan ook worden verstrekt via    info@yvonnsbrocantetuinhuis.nl  of via het kopje contact op de site

3. Brocante valt onder het marge systeem (gebruikte goederen).

 

ONZE PRODUKTEN

1. Indien een produkt een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden of onder voorwaarden wordt aangeboden, wordt dit door YVONNS BROCANTE TUINHUIS nadrukkelijk vermeld

2. Onze aangeboden produkten krijgen waarheidsgetrouwe omschrijving zoals bij brocante behoort

3.De afbeeldingen van de aangeboden producten in de webshop (en via andere sociale media)  zijn zoals ze voor het oog te zien zijn gefotografeert. Eventuele kleurverschillen door beinvloeding van zonlicht ed.  binden YVONNS BROCANTE TUINHUIS  niet,  wij bieden u ten alle tijden de mogelijkheid om een artikel te komen halen cq bezichtigen tevens kunt u extra foto's aanvragen.

 

DE PRIJS

1. De op de website genoemde prijzen zijn ten alle tijden exclusief bezorgkosten.

2. Brocante valt onder het marge systeem (gebruikte goederen).

3. De op de website vermelde prijzen zijn schrijffouten en prijswijzigingen voorbehouden altijd leidend.

 

BETALING

1. Indien u ervoor gekozen heeft om geen gebruik te maken van Ideal, dient u het verschuldigde bedrag na ontvangst van factuur vooraf over te maken . naar het in de factuur vermeld bankrekening nummer.. ovv het ordernummer

2. Indien u zich niet kunt houden aan de onder punt 1 genoemde termijn behoudt YVONNS BROCANTE TUINHUIS  zich het recht voor om de bestelling te annuleren.

4. U heeft dient eventuele onjuistheden in verstrekte of vermelde betaalgegevens direct aan YVONNS BROCANTE TUINHUIS TE MELDEN..

 

LEVERING

1. YVONNS BROCANTE TUINHUIS  zal de door u bestelde artikelen voor verzending met de meeste zorg inpakken  .

2. Het adres  van levering is ten alle tijden het adres dat u aan YVONNS BROCANTE TUINHUIS  bij de bestelling heeft  aangegeven.

3. YVONNS BROCANTE TUINHUIS,  zal  de bestellingen uiterlijk binnen 3 werkdagen klaar maken voor verzending.

3b Indien dit (door onvoorziene omstandigheden) niet mogelijk is,  wordt de klant  binnen deze 3 dagen. op de hoogte gebracht en kan deze dan zonder verdere opgaaf van reden de bestelling annuleren.

4. YVONNS BROCANTE TUINHUIS stort het onder punt 3b vermelde terug

5. Wij hantereren voor bezorgen,  de prijs die POST nl  hanteerd.

6. U heeft via de webwinkel de mogelijkheid om de producten zelf af te halen in het brocante tuinhuis  woonplaats Winkel

Om ervoor te zorgen dat de producten voor u klaar staan, dient u een afspraak te maken  via de mail info@yvonnsbrocantetuinhuis.nl

7. Grote en kwetsbare artikelen, dienen  bij voorkeur te worden afgehaald. Bezorgen in een straal van 75 km rond Winkel is mogelijk, echter tegen een redelijke km vergoeding.

8. Producten die worden afgehaald kunnen vooraf,  via bank overschrijving of ideal worden overgemaakt. Ter plaatse is er mogelijkheid tot pinbetaling.

9. Grote en kwetsbare artikelen, die op verzoek worden bezorgd dienen altijd vooraf, of ter plaatse met mobile pin te worden betaald.

10. Met grote zorg verpakt YVONNS BROCANTE TUINHUIS al haar artikelen. Waarna het wordt overgedragen aan diverse postaanbieders.  Wij kunen derhalve dan ook, niet aansprakelijk worden gesteld, voor vermissing,  breuk, of andere schade na de overdracht aan de postaanbieder… (verzekerd verzenden is in sommige gevallen een optie)

 

DE OVEREENKOMST

1. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u het bestelproces heeft voltooid en voldaan heeft aan de daarbij gestelde voorwaarden.

2. U kunt de overeenkomst binnen 24 uur kosteloos annuleren.

KLACHTENREGELING

1. Klachten over de uitvoering van een overeenkomst dient u direct nadat u de gebreken heeft geconstateerd, volledig en duidelijk omschreven kenbaar te maken via info@yvonnsbrocantetuinhuis.nl

2. Ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen, gerekend vanaf de datum van ontvangst, beantwoord. Als een klacht een langere verwerkingstijd vraagt, wordt u hiervan tijdig op de hoogte gebracht.

4 Houdt ten alle tijden rekening met het feit dat 98% van de aangeboden artikelen,  van YVONNS BROCANTE TUINHUIS  brocante is,  zie BROCANTE PUNT 1. 

aldus opgemaakt dd.  01-11-2017

 

 

© 2017 - 2022 YVONNS BROCANTE TUINHUIS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel